JORDARBEJDE

I RS Entreprenørfirma ApS hjælper vi både private husejere, virksomheder, boligforeninger. Og offentlige institutioner med alle former for jordarbejde og gravearbejde. Fra vores kontor i Frederiksværk kører vi ud til store områder af Nordsjælland og københavn, fra Hillerød til Helsingør, Gilleleje og mere. Vi kører også i det øvrige Sjælland.

Uanset hvilken type jordarbejde vi udfører, gør vi det med fokus på et højt kvalitetsniveau og god service fra start til slut. Vi er alle fagligt kompetente og har over 20 års erfaring i bæltet, så du kan trygt overlade arbejdet til os.

Interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Kontakt os med en beskrivelse af din opgave og lad os drøfte, hvordan den løses bedst – så kan vi sende dig et uforpligtende tilbud.

Tlf: 23 84 04 27, e-mail: [email protected] eller udfyld vores kontaktformular til højre.

Styr på planlægning og maskiner

Det kræver en professionel indsats og de rigtige værktøjer at arbejde med jord. Det kræver også god planlægning – hvis jorden f.eks. er våd eller frossen, forstyrrer det som regel vores arbejde. Med vores mange års erfaring på området kender vi til de fleste faldgruber, som jordarbejde kan indebære, og vi kan derfor planlægge arbejdet rundt om det danske vejr, så vidt det er muligt.

Vi har selvfølgelig også adgang til alle de nødvendige maskiner og udstyr, der skal til for at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi forsøger også så vidt muligt at holde os ajour med ny teknologi på området.

Vi udfører alt inden for jordarbejde

RS Entreprenørfirma har erfaring med alle former for jordarbejde, uanset om det drejer sig om små eller store projekter. Da vi desuden har en autoriseret kloakmester tilknyttet virksomheden, kan vi desuden også håndtere alle former for kloakarbejde i forbindelse med vores jordarbejde.

Vi hjælper blandt andet med:

Ovenstående er blot et udsnit af, hvad vi kan gøre for dig. Har du noget jordarbejde, som ikke er nævnt ovenover, som du ønsker hjælp til, så kontakt os – for vi kan helt sikkert hjælpe dig. Tlf: 23 84 04 27, e-mail: [email protected] eller via vores kontaktformular.

Galleri