Nedpløjning

Hvis du skal have lagt vandledninger, el kabler eller dræn eller andet på åbne områder, er det ikke altid nødvendigt at grave hele området op og ødelægge overfladestrukturen og omgivelserne ved nedgravning af vandledning og kabel. Nedpløjning af ledninger og kabler er ofte en bedre, hurtigere og mere effektiv metode end nedgravning.

RS Entreprenørfirma løser alle nedpløjningsopgaver i Nordsjælland samt det øvrige Sjælland og København for både private og erhverv. Med over 20 års erfaring i branchen har vi den nødvendige erfaring og viden til at stå for både små og store nedpløjnings projekter.

Ønsker du at høre mere om kabelnedpløjning eller andre nedgravningsopgaver? Så kontakt os enten på telefon eller e-mail, så vi kan få en dialog om din opgave – samt hvilken løsning, der vil være bedst. Så kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

Tlf: 23 84 04 27, e-mail: [email protected] eller udfyld vores kontaktformular til højre.

Råd og vejledning om nedpløjningsarbejde

Med RS Entreprenørfirma som din samarbejdspartner kan du være sikker på, at dine kabler bliver nedpløjet hurtigt, effektivt og til god pris – hver gang. I modsætning til større nedgravningsprojekter er nedpløjning typisk en billigere måde at grave sine kabler ned. Hvor man slipper for selve gravearbejdet, for efterfølgende sætninger og de andre gener, der kan følge med jordarbejde.

Vi sørger altid for at lytte til vores kunders ønsker og behov. Men vi er ikke bange for at komme med egen vejledning og rådgivning i forhold til løsningen, hvis vi mener, at det kan gøres bedre. 

Fordele ved nedpløjning

Nedpløjning er en metode, der kan bruges til flere forskellige vandledninger, el kabler og dræn. Det bruges typisk, når de skal lægges enten langs veje eller på tværs af åbne områder, såsom marker. Vi hjælper bl.a. med nedpløjning af:

  • Vandledninger
  • Dræn
  • El-kabler

Som metode er nedpløjning generelt mere præcis, mere skånsom over for nærområdet end nedgravning og kan også anvendes til etablering trods grundvand.

I videoen vises der, hvordan vi nedpløjer 2,6 km vandledning på en dag hurtigt og effektivt. Hvilke indmåles ved hjælp af GPS.