NEDRIVNING

Har du brug for hjælp til nedrivning? RS Entreprenørfirma ApS udfører en lang række nedrivningsopgaver og udfører blandt andet asbestsanering og brandsanering i forbindelse med forberedelse til nedrivning.

Nedrivning – små og store opgaver

Er du en virksomhed som måske lige har købt en stor grund med en nedrivningsopgave? Der er måske gamle bygninger på grunden, der skal fjernes, før der kan bygges nyt. Så har vi mulighed for løse opgaven med både nedrivning og bortkørsel af affald.

Vi udfører også mindre nedrivningsopgaver. Dette betyder, at vi også tilbyder at hjælpe til ved opgaver, hvor der eksempelvis skal fjernes en væg i dit hus eller din lejlighed. Det samme gælder også for gamle bygninger og kontorer, som måske skal omdannes til nyrenoverede boliger.

Vi udfører nedrivningsarbejdet hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser. Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud tlf: +45 23 84 04 27 eller via vores kontaktformular. Få et uforpligtende tilbud i dag.

Der er intet projekt, som er for stort eller for lille.

Hvorfor vælge os til nedrivning?

Når du vælger os til din nedrivningsopgave, vil du opleve en overlegen kundeservice og problemfri projektledelse med RS Entreprenørfirma. Vores dygtige medarbejdere og fagfolk er udstyret til at håndtere alle typer indvendige eller udvendige nedrivningsprojekter. Fordi hver kunde er en individuel, og hvert projekt er unikt, er vi her for at imødekomme alle dine behov.

Miljø og kvalitet er meget vigtigt for os i forbindelse med nedrivning.

Du kan derfor forvente følgende i et samarbejde med os:

  • Vi passer på miljøet og sørger for at sortere og aflevere affaldet de rette steder
  • Vi har en høj grad af egenkontrol
  • Vi har stort fokus på at gøre nedrivningen tryg og sikker
  • Vi er medlem af Byg Garanti

Det er meget vigtigt for os at pointere, at det ikke handler om antallet af nedrivninger men om at levere den bedste mulige løsning. Vi bruger derfor en del tid på at gå den enkelte nedrivningsopgave i dybden, så der ikke er noget, vi overser eller er nødt til at gå på kompromis med.

nedrivning