NEDRIVNING

Har du brug for hjælp til nedrivning? RS Entreprenørfirma ApS udfører en lang række nedrivningsopgaver og udfører blandt andet asbestsanering og brandsanering.

Nedrivning – Store og Små Opgaver

Er du en virksomhed som måske lige har købt en stor grund med en nedrivningsopgave? Der er måske gamle bygninger på grunden, der skal fjernes, før der kan bygges nyt. Så har vi mulighed for løse opgaven med både nedrivning og bortkørsel af affald.

Vi udfører også mindre nedrivningsopgaver. Dette betyder at vi også tilbyder arbejde for der for eksempel skal fjernes en væg i dit hus eller din lejlighed. Det samme gælder også for gamle bygninger og kontorer som måske skal omdannes til til nyrenoverede boliger.

Vi udfører nedrivningsarbejdet hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser. Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud tlf: +45 23 84 04 27 eller via vores kontaktformular. Få et uforpligtende tilbud i dag.

nedrivning

 

Der er intet projekt som er for stort eller for lille.

Du vil opleve overlegen kundeservice og problemfri projektledelse med RS Entreprenørfirma. Vores dygtige besætninger er udstyret til at håndtere alle typer indvendige eller udvendige nedrivningsprojekter. Fordi hver kunde er en individuel, og hvert projekt er unikt, er vi her for at imødekomme alle dine behov.