Om os

Et professionelt entreprenørfirma på Sjælland

Søger du professionel maskinudlejning med fører? Har du brug for hjælp til udgravning af et fundament? Eller til anlæg af kloak? Vi er et professionelt og erfarent entreprenørfirma på Sjælland, der hjælper private såvel som erhvervskunder med små og større entreprenøropgaver.

Vi tager os af primært af opgaver på Nordsjælland, men kommer gerne rundt på hele Sjælland for at udføre jord-, beton- og kloakarbejde for kunder. Det er vigtigt for os, at du føler dig lyttet til og forstået, da det er din fulde tilfredshed, der er det vigtigste.

Kontakt os meget gerne for at høre nærmere om vores kompetencer.

Vores kerneområder er beton, jord og kloak

Vi kan løse alle typer af opgaver inden for ovenstående områder, men vi foretager eksempelvis også kabelgravninger, nedrivning af huse samt bortkørsel. Med vores mange år i branchen har vi foretaget et væld af forskelligartede opgaver – du behøver derfor ikke holde dig tilbage, da vi med garanti kan finde en løsning.

RS Entreprenørfirma ApS beskæftiger ti mand, der alle er fagligt kompetente og har over 20 års erfaring inden for byggebranchen.

God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start. Du kan derfor trygt overlade din næste opgave til os.

Få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde

Om du har brug for hjælp til belægningsarbejde, totalentrepriser, nedrivning eller måske grundvandssænkning, stiller vi os meget gerne til rådighed. Vi har en stor og professionel maskinpark samt nogle fagligt kompetente medarbejdere, der er klar til at give dig eller jer en hjælpende og professionel hånd.

Du er mere end velkommen til at kontakte os enten på telefon eller via mail, så vi sammen kan finde ud af, om vores kompetencer og maskinpark er, hvad du har brug for. Vi fortæller gerne nærmere om vores procedurer, så du kan være helt tryg ved at vælge os til din opgave.

Det gør du ved at ringe til os på telefon 23 84 04 27 eller ved at udfylde vores kontaktformular.