MASKINPARK

Maskinpark og maskinudlejning

Skal du have kørt en masse jord væk? Skal du i gang med et større anlægsarbejde? Eller skal du måske i gang med et større byggeri, der kræver en professionel maskinpark? Til det og mange andre entreprenøropgaver behøver du ikke investere i egen maskinpark, da du gennem os kan foretage leje af entreprenørmaskiner med fører enten på timebasis eller over en længere periode, hvis du skal i gang med et større projekt.

Vi har specialiseret os i entreprenørarbejde og kan derfor tilbyde maskinudlejning til entreprenøropgaver på hele Sjælland med moderne og effektive maskiner.

Hvad er fordelene ved maskinudlejning?

Med maskinudlejning og leje af entreprenørmaskiner bliver det muligt for dig som kunde at kunne leje nye eller nyere maskiner inden for anlægs- og entreprenørbranchen. Det er maskiner med høj materiel kvalitet, som teknologisk kan yde det, du har brug for. Altså kan du med maskinudlejning gennem os få stillet de maskiner til rådighed, som er påkrævet for at løse den opgave, du er blevet stillet. Det kan du, uden du behøver investere i en dyr maskinpark, som du ikke er sikker på, om du får brug for igen.

Når du lejer maskiner i stedet for at købe dem, sikrer du også kun at have maskiner, når du har brug for det. Det sparer dig for en masse plads og besvær, da du ikke skal finde en lagerhal eller andet for opbevaring.

Når du vælger maskinudlejning, slipper du også for vedligeholdelse af maskinerne, da det er noget, vi tager os af.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om fordelene og proceduren ved at leje maskiner gennem os.

Hvorfor vælge leje af entreprenørmaskiner gennem os?

RS Entreprenørfirma ApS har en omfattende maskinpark, der sætter os i stand til at udfører de fleste entreprenøropgaver. Maskinparken omfatter store entreprenørmaskiner og en række mindre maskiner.

Vi sørger altid for, at vores maskinpark er vedligeholdt og består af de bedste og mest effektive maskiner med den nyeste teknologi.

Vi udlejer maskiner på timebasis eller over en længere periode til større projekter. Alle vores maskiner lejes ud med fører. Dette gælder både store entreprenørmaskiner og vores mindre maskiner. Altså behøver du ikke tænke over at skulle finde en kvalificeret fører eller bekymre dig om, hvordan maskinerne bliver behandlet.

Kontakt os på tlf:23 84 04 27  eller på [email protected]  for at høre mere om maskinparken og lejebetingelserne.

Vores Maskinpark – Maskinarbejde

Maskinpark