GRAVEARBEJDE

Hos RS Entreprenørfirma ApS har vi i dag mere end 20 års erfaring inden for udgravning og gravearbejde. Vi udfører altid et professionelt og effektivt gravearbejde, uanset hvad der skal graves ud til –  sø, kloak, kabel, vej, parkeringsplads, byggeri eller andet. Vi kan stå for den enkelte udgravning, men vi har også kompetencerne til at stå for totalentreprisen i forbindelse med større opgaver.

Vi løser også gerne mindre opgaver, såsom planering af haver eller andre opgaver, hvor der er behov for en gravemaskine.

Interesseret i at høre mere om vores gravearbejde? Kontakt os med en beskrivelse af dit projekt og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Så kan vi også sende dig et uforpligtende tilbud.

Tlf: 23 84 04 27, e-mail: [email protected] eller udfyld vores kontaktformular til højre.

Vi udfører alle former for gravearbejde

Med vores mange års erfaring på området har vi i RS Entreprenørfirma oparbejdet en bred vifte af kompetencer inden for gravearbejde i forbindelse med en lang række projekter. Vi hjælper f.eks. med gravearbejde i forbindelse med:

  • Udgravning af søer
  • Kloakering
  • Nedgravning af kabler
  • Veje
  • Parkeringspladser
  • Nedgravning af forsyningsledninger
  • Nedgravning af trykledninger
  • Byggeri
  • Fjernvarme

Ovenstående er blot et par eksempler på de typer opgaver, vi kan hjælpe med. Har du en graveopgave, som ikke står ovenfor, så kontakt os – for vi kan stadig hjælpe.

Udlejning af gravemaskine med fører

Ud over at tage ansvar for udførelse af gravearbejdet, tilbyder vi også udlejning af vores større gravemaskiner med fører, enten på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode hvis nødvendigt. Gravemaskiner er komplicerede maskiner, der kræver oplæring og erfaring at bruge. Hvorfor vores førere alle sammen er professionelle med stor erfaring inden for entreprenørbranchen.

Er der tale om et mindre projekt, tilbyder vi også mulighed for at leje mindre maskiner med fører. Du er også velkommen til at spørge os til råds i forhold til, hvilke maskiner, der vil passe til dit projekt. Grundet vores mange års erfaring har vi en bred viden omkring, hvilke maskiner du måtte have behov for, og vi kan derfor vejlede dig omkring dette.

Kontakt os på tlf. 23 84 04 27  eller på [email protected] for et uforpligtende tilbud eller et bud på, hvordan jeres opgave løses mest effektivt.

Galleri