STØBNING AF FUNDAMENT

RS Entreprenørfirma ApS støber fundamenter til alle former for huse, skur, sommerhus, garage, carport, bygninger og pools. Vores erfarne medarbejdere leverer en grundig rüdgivning, før arbejdet pübegyndes, under selve arbejdet og efter at arbejdet er udført. Vi garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det støbe-arbejde, vi udfører.

Ved hus fundamentet skal det bÌre vÌgten af husets bÌrende og stabiliserende vÌgge og tagkonstruktionen, sü huset ikke sÌtter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trÌnge op i huset. Derfor er det afgørende, at arbejdet udføres professionelt og af erfarne fagfolk med vÌrktøj i god kvalitet.

Forskellige typer fundament 

  • Stribefundament
    I Danmark er de fleste huse bygget pü stribefundament, hvor man graver en rende i jorden. Herefter tilføres der beton til fundamentet.
  • Punktfundament
    Det er betonklodser som bygges under bĂŚrende punkter i en bygning. Dette kunne eksempelvis vĂŚre en carport.
  • PĂŚlefundament
    Det anvendes typisk, hvis man støder pü en masse løs jord, som gør, at man skal grave dybere. Derefter kan man opstille betonpÌle ned i den bÌrende jord. Man kan ovenpü dette støbe fundamentbjÌlker.

FAGFOLK MED ERFARING

Hos RS Entreprenørfirma ApS har vi flere ürs erfaring med støbning af fundament, sü du kan trygt overlade arbejdet til os. Vi har en stor maskinpark, med nogle af de nyeste maskiner til rüdighed, som sikrer, at vi kan udføre en lang rÌkke opgaver, bl.a. støbning af fundament.

Har jeres hus füet sÌtningsrevner som følge af et ustabilt fundament eller er der fare for, at det sÌtter sig, tilbyder vi at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Det er et arbejde, der krÌver høj fagkundskab samt medarbejdere med erfaring inden for støbning af fundament. VÌlger du os, er du sikker pü at fü begge dele.

RS Entreprenørfirma er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus.

Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud pĂĽ jeres opgave. Ring pĂĽ tlf: +45 23 84 04 27 eller benyt vores kontaktformular.

Galleri