STØBNING AF FUNDAMENT

RS Entreprenørfirma ApS støber fundamenter til alle former for bygninger. Vores erfarne medarbejdere leverer en grundig rådgivning før arbejdet påbegyndes, under selve arbejdet og efter at arbejdet er udført. Vi garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det støbe-arbejde, vi udfører.

Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset. Derfor er det afgørende at arbejdet udføres professionelt og af erfarne fagfolk, med værktøj i god kvalitet.

FAGFOLK MED ERFARING

Hos RS Entreprenørfirma ApS har vi flere års erfaring med støbning af fundament, så du kan trygt overlade arbejdet til os. Vi har en stor maskinpark, med nogle af de nyeste maskiner til rådighed, som sikrer, at vi kan udføre en lang række opgaver, bl.a. støbning af fundament.

Har jeres hus fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament eller er der fare for, at det sætter sig, tilbyder vi at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Det er et arbejde, der kræver høj fagkundskab, samt medarbejdere med erfaring inden for støbning af fundament. Vælger du os, er du sikker på at få begge dele.

RS Entreprenørfirma er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus.

Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave. Ring på tlf: +45 23 84 04 27 eller benyt vores kontaktformular.

Galleri