KLOAKMESTER PÅ SJÆLLAND

Ud over vores beton-, jord– og gravearbejde, har vi hos RS Entreprenørfirma ApS også tilknyttet en autoriseret kloakmester. Dette gør, at vi også er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde i forbindelse med andet jordarbejde ved anlæg og byggeri på Sjælland samt resten af Nordsjælland. Har du brug for en kloakmester i eller omkring københavn, kører vi også gerne i dette område.

Din autoriseret kloakmester både i Frederiksværk og Hillerød samt resten af Sjælland 

Med RS Entreprenørfirma ApS som din autoriserede kloakmester, kan du føle dig tryg ved, at dit kloakarbejde bliver udført efter alle de gældende regler på området og med høj kvalitet i arbejdet.

Skal du have udført kloakservice i forbindelse med anlæg og byggeri? Så kontakt os og lad os få en dialog om, hvad dit behov er. Så kan vi give dig et præcist og uforpligtende tilbud på kloakarbejde.

Tlf: 23 84 04 27, e-mail: [email protected] eller udfyld vores kontaktformular til højre.

Kloakmester med erfaring

Vores medarbejdere har flere års erfaring med kloakarbejde og jordarbejde. Dette, kombineret med vores maskinpark som indeholder maskiner i højeste kvalitet og med de nyeste teknologier, gør, at vi kan udføre alle opgaver hurtigt og effektivt. Fordi vi har en bred vifte af kompetencer inden for kloakservice, betonarbejde og jordarbejde kan vi varetage alle disse services på én gang, så du kan samle det hele på én leverandør.

Skal du bruge en kloakmester, der kan montere nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi således udføre dette arbejde. Ud over udførelsen af selve kloakarbejdet tilbyder vi også ekspertrådgivning i forbindelse med dette. Vi kan rådgive og vejlede dig om materialer, myndighedskrav, planlægning af projektet m.m.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og gør alt hvad vi kan for at opfylde disse. Men vi siger også vores mening, hvis vi tænker, at opgaven kan løses på en anden, mere effektiv måde. Det er god og professionel service for os.

Vi klarer alle kloakopgaver

Vores mange års erfaring med autoriseret kloakservice betyder, at vi kan udføre langt de fleste kloakservice opgaver og ved, hvad der skal til for at løse opgaven med høj kvalitet. Som et par af de opgaver, vi løser, kan nævnes:

  • Højvandslukke 
  • Drænarbejde
  • Spuling og TV-inspektion
  • Rottesikring
  • Udbedring af forsikringsskader på kloak
  • LAR løsninger (Lokal Afledning af Regnvand)

Vi løser naturligvis også mindre opgaver, såsom rensning af kloakanlæg for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet. Kontakt os endelig hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave eller ej.

Vi kan kontaktes på telefon-nummer 23 84 04 27 eller e-mail [email protected]

Galleri