GRUSVEJE

RS Entreprenørfirma ApS har mange års erfaring med at etablere, opbygge og renovere grusveje til alle slags formål. Alt lige fra markveje, fællesveje, sommerhusveje, pladser og stier m.m.

Uanset om du skal have anlagt en hel ny grusvej eller renoveret den gamle, så står vi klar til at hjælpe.

Vi udfører alle størrelser af arbejdsopgaver både for private, erhverv og kommuner. Kort sagt forstår vi at skabe kvalitetssikrede og færdselsvenlige grusveje, der er nemme at vedligeholde uanset trafik-, vind- og vejrforhold.

Vores brede materialekendskab gør, at vi altid kan rådgive vores kunder, om hvilke belægninger der vil passe bedst til netop deres behov. Vi kan blandt andet udlægge sand, stabilgrus, leret vejgrus, knust asfalt, knust granit og meget mere.

Vejvedligeholdelse og langtidsholdbare resultater – vi forstår vigtigheden!

Grusveje og stier vil med tiden kræve jævnlig vedligeholdelse, for at undgå bump og huller på vejene. Men hvis arbejdet gøres korrekt fra starten af, vil resultaterne holde langt længere.

Se videoen her, hvor vi vedligeholder og renoverer en grusvej samt river hullerne væk, som gør at grusvejen og stien får nyt liv og et langtidsholdbart resultat. Uden bump og huller.

Til vejvedligeholdelse benytter vi os blandt andet af moderne løsninger til opretholdelse og komprimering af vejene, samt udlægning af ler- og vejgrus i de rette mængder.

Særligt ved vores arbejde er, at vi skaber pæne resultater, der også nemt forbliver pæne. Uanset vind, vejr og trafikbelastning.

Vi lægger også stor vægt på sikkerheden og holder os altid opdateret, med de seneste krav til hvor meget en grusvej kan holde til.

DERFOR SKAL DU VÆLGE NETOP OS

Erfarne medarbejdere, konkurrencedygtige priser og en klar forståelse for dine behov til grusveje.

Hos RS Entreprenørfirma ApS har vi over 20 års erfaring med diverse former for grusvejs belægninger. Vores ekspertise, gode service og høje kvalitetsniveau gør, at du trygt kan overlade din næste arbejdsopgave til os.

Da vi er et mindre entreprenørfirma, har vi en særlig mulighed for at lægge stor vægt på netop dine specifikke ønsker. Vi løser altid arbejdsopgaven til den aftalte tid og pris.

Kontakt os på tlf: 23 84 04 27, e-mail: [email protected] eller via vores kontaktformular, og få en drøftelse af, hvordan opgaven kan løses bedst muligt og billigst muligt.

Vi etablerer / opbygger / renoverer:

  • Grusveje
  • Markveje
  • Pladser og stier
  • Sommerhusveje og fællesveje
  • Veje omkring stalde m.m.

Resultatet efter vores renovering af grusveje er altid en helt jævn grusvej der ikke giver unødig belastning på de køretøjer der benytter vejen. Se billeder nedenfor

Galleri