BORTKØRSEL AF JORD

Ved både små og store byggeprojekter er det næsten uundgåeligt, at der opstår en masse jord affald, som skal køres væk. Jord er ofte utroligt tungt, og kan veje omkring 1,8 ton pr. kubikmeter. Hos RS Entreprenørfirma ApS hjælper vi dig med at køre dit jord væk, så du selv slipper for besværet. Vi kan stå for bortkørsel af jord for både private projekter (f.eks. anlæggelse af ny terrasse) og ved større entrepriser.

Ud over bortkørsel af jord, tilbyder vi også levering og transport af materialer såsom grus, jord, sand m.m. 

Interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bortkørsel af jord? Så kontakt os og lad os drøfte, hvordan vi bedst løser din opgave. På den måde kan vi også give dig et skræddersyet tilbud.

Tlf: 23 84 04 27, e-mail: [email protected] eller udfyld vores kontaktformular til højre.

Bortkørsel af forurenet jord

Skal du have bortkørt forurenet jord er der en række ting, du skal være opmærksom på. Det er generelt en del dyrere at bortskaffe forurenet jord end ikke forurenet jord, da det betragtes som affald. Derudover kan du ikke blot få kørt jorden væk, hvis den er forurenet, da dette kan skade miljøet og drikkevandet. Du er derfor nødt til at henvende dig og søge tilladelse hos din kommune, før du kan bortskaffe jorden.

Det kan være en besværlig process at finde hoved og hale i. Men hos RS Entreprenørfirma kan vi hjælpe dig gennem processen og vejlede dig i forbindelse med bortskaffelsen af den forurenede jord.

Fjernelse af jord med container

Den nemmeste måde at bortskaffe eller transportere jord, sand og andre materialer, er at gøre det via en lastbil og container. Specielt ved større projekter, hvor der oftest graves meget jord op, er det en god idé at bestiller en container til bortskaffelsen af jorden.

En container må maks indeholde 15 tons jord – vejer den mere end det, kan den ikke trækkes op på lastbilens lad og køres væk. Vi kan hjælpe dig med hele processen eller blot bortkørslen. Har du selv tid til at fylde containeren med jord, kan vi nøjes med at hjælpe dig med at køre den væk – ellers har vi også mulighed for at læsse jorden i containeren med grab.

Kontakt os på telefon-nummer 23 84 04 27 eller via vores kontaktformular for at høre nærmere.

Galleri