BORTKØRSEL AF JORD

Vi hjælper dig med afhentning og bortkørsel af jord.

Ved både små og store byggeprojekter er det næsten uundgåeligt, at der opstår en masse jord affald, som skal køres væk. Jord er ofte utroligt tungt, og kan veje omkring 1,8 ton pr. kubikmeter. Hos RS Entreprenørfirma ApS hjælper vi dig med at køre dit jord væk, så du selv slipper for besværet. Vi kan stå for bortkørsel af jord for både private projekter (f.eks. anlæggelse af ny terrasse) og ved større entrepriser. Vi sørger for at processen er problemfri, så du kan fortsætte med dit projekt uden bekymringer om jord affaldet.

Når det handler om at få ryddet op og fjernet overskydende jord, kan du trygt stole på os. Vi går ind for at levere arbejde af høj kvalitet, fordi vi ved, at det skaber glade kunder, og glade kunder vender tilbage.

Ud over bortkørsel af jord, tilbyder vi også levering og transport af materialer såsom grus, jord, sand m.m.

RS-Entreprenørfirma med mange års erfaring

Med mere end 20 års erfaring i branchen er RS Entreprenørfirma ApS en troværdig samarbejdspartner.

Vores hold af erfarne medarbejdere er ikke kun dedikerede til at levere konkurrencedygtige priser, men vi lægger også vægt på at yde en service ud over det sædvanlige og sikre en høj kvalitet i alt, hvad vi gør. Du behøver ikke bekymre dig – din næste bortkørsel opgave er i trygge hænder hos os.

Når du beslutter dig for RS Entreprenørfirma til din jord kørselsopgave, får du:

  • Ekspertise og erfaring
  • Kvalitet fra start til slut
  • Konkurrencedygtige priser

Ring og få et tilbud på bortkørsel af jord eller transport af materialer såsom grus, jord, sand m.m.

Vi tilbyder jordkørsel på et tidspunkt, der passer dig. Interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bortkørsel af jord? Så kontakt os og lad os drøfte, hvordan vi bedst løser din opgave. På den måde kan vi også give dig et skræddersyet tilbud tilpasset præcis dine behov.

Tlf: 23 84 04 27, e-mail: [email protected] eller udfyld vores kontaktformular.

Bortkørsel af forurenet jord

Skal du have bortkørt forurenet jord er der en række ting, du skal være opmærksom på. Det er generelt en del dyrere at bortskaffe forurenet jord end ikke forurenet jord, da det betragtes som affald. Derudover kan du ikke blot få kørt jorden væk, hvis den er forurenet, da dette kan skade miljøet og drikkevandet. Du er derfor nødt til at henvende dig og søge tilladelse hos din kommune, før du kan bortskaffe jorden.

Det kan være en besværlig proces at finde hoved og hale i. Men hos RS Entreprenørfirma kan vi hjælpe dig gennem processen og vejlede dig i forbindelse med bortskaffelsen af den forurenede jord. Vær opmærksom på, at det er påkrævet at rapportere al jord til kommunen FØR transporten. RS Entreprenørfirma laver ansøgningen til kommunen og tager jordprøver for at undersøge, om jorden er forurenet, så du ikke selv behøver at stå for denne proces.

Hvordan tjekker du din jord for forurening?

Hvis din grund er blevet identificeret som forurenet, har du mulighed for at indhente oplysninger om kortlægningen på Danmarks Miljøportal. Her vil du desuden kunne verificere, om din grund er beliggende i et område, der er klassificeret som forurening udsat.

Fjernelse af jord med container

Den nemmeste måde at bortskaffe eller transportere jord, sand og andre materialer, er at gøre det via en lastbil og container. Specielt ved større projekter, hvor der oftest graves meget jord op, er det en god idé at bestille en container til bortskaffelsen af jorden.

En container må max indeholde 15 tons jord – vejer den mere end det, kan den ikke trækkes op på lastbilens lad og køres væk. Vi kan hjælpe dig med hele processen eller blot bortkørslen. Har du selv tid til at fylde containeren med jord, kan vi nøjes med at hjælpe dig med at køre den væk – ellers har vi også mulighed for at læsse jorden i containeren med grab.

Kontakt os og få råd og vejledning på afhentning af jord eller levering.
Kontakt os på telefonnummer 23 84 04 27 eller via vores kontaktformular for at høre nærmere.
 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ja, vi tilbyder bortkørsel af jord til både private byggeprojekter, som f.eks. anlæggelse af terrasser, og større erhvervs-entrepriser.

Når du kontakter os, aftaler vi en passende tid for bortkørsel. Vores erfarne team sørger for at håndtere alle aspekter af processen, fra indlæsning af jorden til korrekt bortskaffelse.

Prisen kan variere afhængigt af mængden af jord og lokationen. Kontakt os venligst for en skræddersyet prisvurdering baseret på dine specifikke behov.

Udover bortkørsel af jord tilbyder vi også levering og transport af materialer som grus, jord, sand, og mere.

Bortkørsel af forurenet jord kræver tilladelse fra kommunen. Vi laver ansøgninger til kommunen og tager jordprøver for at undersøge, om jorden er forurenet.

Hvis du mistænker forurening, kan du indhente oplysninger om kortlægningen på Danmarks Miljøportal.

Ja, vi kan arrangere en container til bortskaffelse af jord. Dog må en container maksimalt indeholde 15 tons jord.

 
Flere spørgsmål om bortkørsel af jord eller levering af materiale?
Hvis du ikke fandt svar på dine spørgsmål, er du meget velkommen til kontakte os
 

Galleri