BELÆGNINGSARBEJDE

RS Entreprenørfirma ApS udfører alle former for belægningsarbejde. Fra havegange og terrasser til pladser, fortove og meget mere. 

Belægninger er overflader med grus, fliser, brosten eller lignende. Vi forstår, at en ordentlig belægning både skal se godt ud og samtidig være sikker at færdes på. Uanset om I skal have lagt en ny belægning eller renoveret den gamle, så står vi klar til at hjælpe.

Vores store materialekendskab og brede erfaring inden for belægningsarbejdet gør, at vi altid kan løse opgaverne effektivt og til tiden. Vi sørger altid for, at resultatet er smukt, holdbart og udført helt som aftalt. Kort sagt lægger vi vægt på kvalitet hele vejen.

Særligt for vores belægningsarbejde er, at vi skaber pæne resultater, der også forbliver pæne. Vi forstår vigtigheden i at skabe resultater der fortsat kan fremstå rene og velplejede i alt slags vind og vejr. 

Hertil yder vi gerne kompetent rådgivning i forhold til hvilke typer af belægning, vi mener, at der vil passe bedst til Jeres og områdets specifikke behov. Vores rådgivning baserer sig på over 20 års faglig erfaring med belægningsarbejde.

GENOPRETNING OG VEDLIGEHOLDELSE AF BELÆGNING

Ønsker I en større renoveringsopgave af en eksisterende belægning, kan det være en billig løsning at genbruge den gamle belægning. Vi kan således tage fliser og sten op til rensning og stabilisere underlaget for derpå at lægge de gamle sten igen. 

Vores moderne metoder og erfarne medarbejdere behandler belægningen med omhu, og får den til at fremstå som næsten helt ny igen. Dette kan være særligt vigtigt, hvis fliserne for eksempel ikke kan skaffes længere.

Selve vedligeholdelsen af belægningen udfører vi typisk med det nyeste udstyr inden for algebekæmpelse, spuling og ukrudtsbekæmpelse. Hertil rådgiver vi gerne, om hvad der vil være mest hensigtsmæssigt i forhold til både priser og områdets behov.

DERFOR SKAL DU VÆLGE NETOP OS

Erfarne medarbejdere, konkurrencedygtige priser og en klar forståelse for dine behov.

Hos RS Entreprenørfirma ApS har vi over 20 års erfaring med alle former for belægningsarbejde. Vores ekspertise, gode service og høje kvalitetsniveau gør, at du trygt kan overlade din næste belægningsopgave til os. 

Da vi er et mindre entreprenørfirma har vi en særlig mulighed for, at lægge stor vægt på netop dine behov og ønsker. Vi løser altid belægningsopgaven til den aftalte tid og pris.

Ring til os på tlf: 23 84 04 27 for at høre mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Galleri